Много често мислим за мъжете и често си правим изводи

...
 
Много често мислим за мъжете и често си правим изводи
Коментари Харесай

5 мита за мъжете, в които жените все още вярват

 

Много постоянно мислим за мъжете и постоянно си вършим заключения за тях въз основа на „ неоспорими истини “, научени в доста ранна възраст. Но постоянно ли са правилни изказванията, от които тръгваме? В тази публикация сме събрали най-популярните легенди за мъжете, а психолог ни оказа помощ да разберем дали са свързани с действителността.

 

 

1.Мъжете разискват интимния си живот с другари

Мъж, който е удовлетворен от интимният си живот, е доста въздържан в диалозите за това, което се случва в спалнята му. Това държание идва от детството: момчетата нормално в никакъв случай не споделят на приятелите си за привързаността си към майка си, а подрастващите са извънредно спестовни в това да приказват за първите си усеща. Това образува у мъжете дарба за ясно разграничение на мощно персонални тематики от тези, които са подобаващи за говорене в другарска компания.

Ако в мъжкия кръг става дума за обич, тогава можете да бъдете спокойни – вашите параметри и умения няма да станат обществено притежание, защото в такива диалози нормално се появяват нереални разсъждения без позоваване на съответна жена. Това също е примесено с възприятие за благосъстоятелност – никой любящ мъж не желае гениите на неговата дама на сърцето да станат обществени.

В диалозите на мъжете за секса нормално се появяват нереални разсъждения без наименуване на съответна жена.

Жените, въпреки това, мислят, че мъжете, в противен случай, желаят да споделят своите усещания от новите чувства, само че единствено тъй като дамите се управляват от правилото „ в случай че сексът го е впечатлил, тогава той не е апатичен към мен. “

 

Мъжете обичат огромни гърди

Разбира се, в света има доста почитатели на обилните бюстове, само че съгласно статистиката техният брой не надвишава 25% от общото мъжко население на планетата.

 

Поради това пристрастяване психолозите имат свое лично мнение: специалистите са сигурни, че любовта към огромните гърди може да се изясни с паметта на предците – тогава, в антични времена, огромните гърди са били един от главните признаци на здравето и качествата на дамата да раждат и хранят крепко поколение. Други откриватели търсят произхода в подсъзнанието: те имат вяра, че по този начин се показва желанието за благополучие в индивида, научено от ранна детска възраст, когато гърдите са били фокус на всичко най-красиво в живота.

 

Мъжете не ревнуват

Сега множеството дами са сигурни, че мъжете са изгубили способността си да ревнуват. Като индикатор за обич мнозина считат доверието на колегата, което се показва в умерено отношение на мъжа към обстоятелството, че обичаната му върви на кино и на изложения с други господа.

Това обаче е единствено върхът на айсберга: ревността не е изчезнала на никое място и, както преди, продължава да изтезава сърцата на нашите рицари, единствено че в този момент те започнаха да я демонстрират доста по-малко от преди. И всичко това, тъй като самите мъже считат ревността за тяхна срамна уязвимост: „ Ако ревнувам, значи не съм сигурен, че съм най-хубавият за нея “.

 

Мъжете мечтаят да вършат обич с две дами

Психолозите преглеждат секса в тройка като обществен акт, мини-спектакъл, в който на всеки участник е предоставена съответна роля. В тази връзка хората изпитват наслаждение от процеса не в сетивната сфера, а в пространството на личното си его, което е съумяло да осъществя гения си за обществено говорене. В 82% от случаите сътрудниците са удовлетворени от любовната тройка не тъй като са изпитали вълшебен оргазми и са разкрили нови аспекти на чувствеността, а тъй като са утолили жаждата си за суетност – по този начин да се каже, „ добре се показали “.

Не всички мъже обаче се стремят към „ международна популярност “. Ето за какво те в по-голямата си част не осъществят една от обичаните си мечти: тъй като на подсъзнателно равнище схващат, че вместо предстоящите скотски удоволствия, такова едно събитие може да донесе единствено честен дискомфорт.

 

Женската непорочност е значима за мъжете

Мъжете от дълго време са престанали да имат толкоз строги условия към избраниците си и не чакат те да запазят девствеността си. Въпреки това, на равнище инстинкти, тяхното държание остава същото: те желаят да бъдат смели в името на строга и недостъпна жена, която изисква да бъде превзета. Броят на някогашните й сътрудници не е значим – главното е държанието й да е целомъдрено и да предизвиква рицаря да превзема и пази.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР